Οδηγός καταχώρησης

Αναλάβετε τη διαχείριση της δικής σας σελίδας ακολουθώντας τον παρακάτω απλό οδηγό.

1) Κάντε εγγραφή από την φόρμα που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Θα σας έρθει email με τον κωδικό πρόσβασης. Μόλις συνδεθείτε θα μπορείτε να διαχειριστείτε και να συμπληρώσετε τις πληροφορίες του επαγγελματικού σας προφίλ.

Για να κάνετε σωστή εγγραφή και να βοηθήσετε τους πελάτες σας να σας εντοπίζουν εύκολα η καταχώρησή σας θα πρέπει να έχει:

  • Επωνυμία
  • Περιγραφή και εικόνα
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση: Μπορείτε να πληκτρολογήσετε την διεύθυνση και μετά να πατήσετε “find in map” η να κάνετε zoom στο σημείο που βρίσκεστε και να κάνετε κλικ επάνω στον χάρτη και στη συνέχεια να γράψετε την διεύθυνση.

2) Αναζητήστε την επιχείρησή σας στον κατάλογο. Χρησιμοποιήστε τον χάρτη ή την φόρμα αναζήτησης για να βρείτε την επιχείρησή σας. Μόλις την βρείτε και την προβάλλετε θα δείτε ένα κουμπί επάνω αριστερά το οποίο αναγράφει «Σας ανήκει η επιχείρηση;» πατήστε το και συμπληρώστε την φόρμα.

Αυτό ήταν! κάποιος από την διαχειριστική ομάδα θα ελέγξει την αίτησή σας και ίσως έρθει και σε επικοινωνία μαζί σας για επιβεβαίωση. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιβεβαίωσης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τη σελίδα της επιχείρησή σας ανεβάζοντας κείμενο και φωτογραφίες.

 

Κλείσιμο Σχολίων

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *